Medlem

Indmelselsesformular: Klik her!

Herover kan du melde dig ind i Foreningen StudieStuen og derved ikke blot støtte vores bogcafé og fællesskab, men også få andel i en række gode fordele og rabatter:

  • 20% rabat på bøger
  • Klippekort til 10 x kaffe/te/kakao for 65 kr. (normalpris 80 kr.)
  • Gratis entré til koncerter og andre events
  • 10% rabat hos Overgade’s Sandwich og Salat House
  • 10% rabat hos Silo Marked
  • 10% rabat hos Atelier K

Bestyrelsen arbejder løbende på flere tilbud til medlemmer, som vil kunne læses her på siden. Særligt fokuserer vi på rabatordninger i lokalområdet og på en mulepose med logo til alle, når medlemstallet er tilstrækkeligt.

Derudover giver medlemsskabet naturligvis stemmeret ved den årlige generalforsamling – og således indflydelse på StudieStuens fremtid.

Det nye årlige kontingent er indført af medlemmerne på generalforsamlingen d. 9. januar 2020. Alle tidligere medlemsforhold er hermed ophørt. Alle der tilslutter sig StudieStuens formål kan blive medlemmer.

Medlemsskabet gælder for hele 2020 og er gyldigt, når beløbet på 100 kr. er modtaget. Indtil næste ordinære generalforsamling (20. juli 2020) udgøres de 25 kr. af beløbet selve kontingentet, mens de 75 kr. er en donation, vi beder jer om at støtte med, så vi kan udvikle og styrke StudieStuen dette forår.

Betal til reg. 9570 konto 11587674 eller via Mobilepay 39261. Beløb udover de 100 kr. modtages naturligvis også og med stor taknemmelighed.

Du kan også betale dit kontingent kontant nede i StudieStuen, i forbindelse med, at du udfylder indmeldelsesformularen. Spørg blot værten.

Venlig hilsen

Bestyrelsen – Simon, Jonas, Katrine, Emily og Jens